Nycirkus

HAPPY TOGETHER, 20 Years Later, Still Here & Memoirs of Mud

Dynamo - workspace for circus & performing arts, 2023

“Memoirs of Mud” , Billede: Milos Salek.

happy together 20-22.9.2023, 20 Years Later, Still Here 11.-13.10.2023 & Memoirs of Mud 22-24.11.2023 - Dynamo - Workspace for circus & performing arts, Odense

Dynamo har tre Finland-baserede gæstespil i efterår 2023: HAPPY TOGETHER, 20 Years Later, Still Here & Memoirs of Mud.


HAPPY TOGETHER fra jongløren Rosa-Maria Autio og hendes jongleringspartner/objekt, Risto, er en sjov, hjertelig lignelse om ensomhed og at finde kammeratskab de mærkeligste steder. Det at arbejde sammen med nogen, der ikke har et hjerteslag, er ikke altid sjovt. Ingen mund betyder ingen meninger, men hvordan får du øjenkontakt med én, der ikke har nogen øjne? Hvem er i sidste ende den, der har kontrol, og hvem er objektet

HAPPY TOGETHER, 20-22.9.2023


20 Years Later, Still Here er et selvbiografisk two-woman-show fra Lotta & Stina om to cirkusartisters 20-årige rejse og et nostalgisk, og realistisk, indblik i livet i showbiz. Bag al glitter og glamour ligger utallige timer med gentagelser, blod, sved og tårer. Forestillingen kombinerer cirkus og teater og fortæller historien om to frygtløse kunstnere og kvinder, der ikke passer ind i idealbilledet af cirkusartister, og hvis kroppe konstant er blevet kritiseret.

20 Years Later, Still Here, 11.-13.10.2023

Memoirs of Mud fra Inka Pehkonen og Imogen Huzel fra cirkuskompagniet Sisus, er en komisk, og rørende fortælling om to kvinder, der udforsker deres plads i denne kliniske og sterile verden. Med absurde hverdagsskildringer, tager de os med på en rejse fuld af snavs, livlige grøntsager og kartoffel-DJ’s. Memoirs of Mud viser livet i alle dets farver og nuancer af mørke, fortæller om kvindelighed, og vores forhold til vores verden og hinanden.

Memoirs of Mud, 22-24.11.2023

Mere info og billetter her.

Forestillningerne er støttet af Statens Kunstfond, Odense Kommune, samt Finlands kulturinstitut i Danmark.


DYNAMO er produktionshus og scene for nycirkus og scenekunst beliggende i et forhenværende pakhus midt i Danmark på Odense Havn. DYNAMO præsenterer til daglig forestillinger fra den fulde palet af fysisk scenekunst - fra “rendyrket cirkus” til det der befinder sig mellem dans, teater, installation og koncert. DYNAMO har desuden fysiske rammer til prøver, ideudvikling, residencies, workshops og masterclasses for professionelle scenekunstnere, vækstlaget og byens borgere.


“HAPPY TOGETHER” , Billede: Cosmin Cirstea

“20 Years Later, Still Here“ , Billede: Cosmin Cirstea