Nycirkus

DYNAMO Circus Festival

Dynamo - workspace for circus & performing arts, 2021

MAD IN FINLAND, Galapiat Cirque/MAD Collective (FIN/FR), Foto: Francis Rodor

DYNAMO CIRCUS FESTIVAL, 4.-7.8.2021

DYNAMO - WORKSPACE FOR CIRCUS & PERFORMING ARTS, ODENSE

DYNAMO Circus Festival er en scenekunst-festival der hylder de fælles oplevelser – fri for smagsdommeri og vilkårlige avantgardisters tyranni. Et livsbekræftende favntag med det almenmenneskelige: Empatien, frygten, forløsningen, glæden, euforien, spændingen og kontrol-tabet. 

Fjerde udgave af den internationale nycirkus-festival pakket med nycirkus, musik, fest, fællesskab og uforudsigelige oplevelser er en tour de force i vildskab, poesi, humor og magi. Mellem forladte siloer og industri på Odense Havn, kulturliv og bleg beton præsenterer DYNAMO en intens festival der viser nycirkus-genren frem fra sine bedste sider.

En nycirkus-festival skal underholde, og den skal udfordre! Årets program er udgjort af forbløffende nycirkus-forestillinger fra ind- og udland og late-night åben scene kurateret vilde med cirkus-personligheder. I alt 8 forrygende forestillinger som spiller på festivalens mange scener. Man kan blandt andet opleve finsk galskab og galgenhumor når de vilde cirkuskvinder fra Galapiat Cirque/ Mad Collective spiller cirkus-braget MAD IN FINLAND. En uforglemmelig cirkusoplevelse ud over det sædvanlige  Eller kom helt tæt på den rene, smukke cirkusmagi, med fransk-finske UN CIRQUE PLUS JUSTE af Circo Aereo. En forestilling, der kryber helt ind i sjælen. Er man mere til det storladne, gakkede og plastik fantastik, så kan man tage med til peep show når franske Marcel et ses Drôles de Femmes slået et all-pink telt op midt på Byens Ø. For de mindste byder programmet på jonglering og akrobatik når svensk-finske Kompani Giraff viser børne- og familieforestillingen KISELDALEN

Se det fulde festivalprogram og køb billetter her:  https://dynamoworkspace.dk/festival/program/

Eller bladre i online-versionen af programmet på ISSUU her.

DYNAMO Circus Festival er støttet af Nordic Council of Ministers, Odense Kommune, WilliamDemant Fonden, Finlands Kulturinstitut i Danmark og Statens Kunstfond, og programmet er blevet til med støtte fra the Creative Europe programme of the European Union.


DYNAMO er produktionshus og scene for nycirkus og scenekunst beliggende i et forhenværende pakhus midt i Danmark på Odense Havn. DYNAMO præsenterer til daglig forestillinger fra den fulde palet af fysisk scenekunst - fra “rendyrket cirkus” til det der befinder sig mellem dans, teater, installation og koncert. DYNAMO har desuden fysiske rammer til prøver, ideudvikling, residencies, workshops og masterclasses for professionelle scenekunstnere, vækstlaget og byens borgere.