Billedkunst

Man-Maid-Nature

Pop-Up Contemporary #10, 2021

Billede: Anders Sune Berg

Billede: Anders Sune Berg

MAN-MAID-NATURE, 22.1.-13.2.2021,
POP-UP CONTEMPORARY #10,

KOMPAGNISTRÆDE 41, 1280 KØBENHAVN K

På udstillingen Man-Maid-Nature omfavner værkerne selve ideen om det der er “menneskeskabt” ved i fri ånd enten at skabe nyt eller genbruge eksisterende materialer og ressourser, eller endda indfange det immaterielle. Gennem kunstnernes forskellige praksiser reflekteres der over hvordan materialer kan gen-udnyttes, antage parallelle betydningslag eller være i dialog med hinanden.

De deltagende kunstere fra Finland, Denmark og Sverige er:

Silas Inoue (DK), Renata Jakowleff (FI),  Minna Kangasmaa (FI), Sari Koski-Vähälä (FI), Pernille Egeskov (DK), Charlotte Walentin (SE)

På grund af de nuværende COVID-19 restriktioner, tilbydes der kun private visninger for 1-4 personer ad gangen. Maske og venlig 2 meters afstand påkrævet.

Book et timeslot på https://pop-upcontemporary.com/
Udstillingen kan også opleves i 3D på Artland her.

Efter København, fortsætter udstillingen til Malmö og Helsinki.


Pop-Up Contemporary er et mobilt udstillings-koncept, der ”popper op” hvor som helst.

Pop-Up Contemporary er non-profit og et eksperimentarium for kunstnere og gæste-kuratorer for at afprøve nye kunstneriske ideer og initiativer.

De udstillende inviteres af POP-UPs kunstneriske panel, som for hver gang finder den bedst egnede location til at forløse en given kunstners nye værker.

Uforudsigelighed er et must både hvad angår den præsenterede kunst og lokalitet.

Etablerede kunstnere, såvel som cutting edge-kunstnere, vil være at finde blandt udstillerne. Der vil være solo- såvel som gruppeudstillinger, og events og udgivelser.

Ydermere vil en ubesværet vandring i genrer også være et kendetegn blandt de inviterede kunstnere.