Billedkunst

Off Seasons, Hans Rosenström

Chart Art Fair, Kunsthal Charlottenborg, 2016

Off Seasons,  Hans Rosenström, 2016. Billede: IDOARTAgency.

Off Seasons, Hans Rosenström, 2016. Billede: IDOARTAgency.

Off Seasons, Hans Rosenström, CHART ART FAIR, 
26.-28.8.2016 / Kunsthal Charlottenborg, København   

Hans Rosenströms Off Seasons var en stedsspecifik installation i Kunsthal Charlottenborgs gård under CHART ART FAIR 2016. Projektet var et samarbejde mellem Hans Rosenström og den danske kunstnerduo Stormglas (Andreas Borregaard og Mikkel Sørensen). Off Seasons er en ny tolkning af Stormglas´ lydværk Seasons (2013). Stormglas inviterede 4 nordiske komponister til at skabe fire musikstykker, der fortolker årstiderne - ‘Sprout’ af Rasmus Zwicki (DK), ‘L’estate – summer from hell’ af Fredrik Österling (SE), ‘Autumn’ af Sunleif Rasmussen (FO) og ‘Wenn es winter ist’ af Martin Rane Bauck (N).  

Rosentröm brugte disse musikstykker til at opbygge en tredimensionel lydcollage, der afspilledes fra højtalere placeret rundt omkring i gården. Udover lydcollagen, bestod installationen af en stilladskonstruktion dækket med planter.  

Off Seasons var en del af CHARTs CHART SOCIAL-program, der udforsker grænsefladerne mellem kunst, design, arkitektur, performancekunst og gastronomi, og som er åbent for publikum. Projektet var støttet af Finlands kulturinstitut i Danmark, Svenska kulturfonden, Statens Kunstfond og Helsinki Contemporary.

 
Off Seasons,  Hans Rosenström, 2016. Billede: IDOARTAgency.

Off Seasons, Hans Rosenström, 2016. Billede: IDOARTAgency.