Billedkunst

INTERIOR, Olli Keränen & Biba Fibiger

Den nordiske ambassade, 2018

 

INTERIOR – Olli Keränen (FI) & Biba Fibiger (DK), 24.08.-08.09.2018 / Den nordiske ambassade, København 

 

Udstillingen Interior med Olli Keränen og Biba Fibiger er den fjerde udstilling i serien “artistic meetings” på Den nordiske ambassade. De to kunstnere fra forskellige baggrunde er inviteret til at deltage i en kunstnerisk dialog, der udmunder i en kollaborativ udstilling. Keränen og Fibiger blev valgt til udstillingsprojektet, fordi begge deler en lidenskab for rå skulpturelle elementer, rumlig forståelse samt fokus på funktionalitet/dysfunktionalitet.  

I udstillingslokalet har Olli Keränen og Biba Fibiger skabt et skulpturelt landskab af objekter, der indleder en samtale med hinanden. De to kunstnere arbejder konceptuelt og visuelt med begreberne indre (interior) og ydre (exterior). Begge interesserer sig for at lave objekter, der manifesterer sig i sig selv; der præsenteres en form for kaos for tilskueren.  

Den nordiske ambassade er et kunstdrevet udstillingssted for ny samtidskunst. Med en ikke-kommerciel og eksperimenterende profil er formålet at lade kunstnere mødes og give plads til kunstnerisk udveksling, forståelse og eksperimenter.

 
Interior . Billede: Den nordiske ambassade.

Interior. Billede: Den nordiske ambassade.