Dans

60secondsdance

Cinemateket, 2015

Body Language Consult . Billede: Kim Saarinen.

Body Language Consult. Billede: Kim Saarinen.

60secondsdance, Gallavisning, 24.4.2015 / Cinemateket, København   

60secondsdance er en international konkurrence for 60 sekunders dansekortfilm, arrangeret som et samarbejde mellem Loikka Dance Film Festival (FI), Dansehallerne/ScreenMoves (DK) og ScreenDance Festival (SE). Instituttet støttede præsentationen af de finske kortfilm ved konkurrencens finaleceremoni. Blandt de ti dansefilm, der blev præsenteret ved den danske finale, var der tre finske kortfilm, og to af dem blev premieret. Konkurrencens vinder var Taneli Törmäs og Jan Vesalas kortfilm Jump, og Kim Saarinens Body Language Consult kom ind på en flot andenplads. 

 
Jump . Billede: Taneli Törmä & Jan Vesala.

Jump. Billede: Taneli Törmä & Jan Vesala.