Billedkunst

Of Place and Presence: Nine Contemporary Artists from Finland

2015

Billede: Petri Summanen.

Billede: Petri Summanen.

OPAPNCAFF_05.jpg

Of Place and Presence: Nine Contemporary Artists from Finland, Claire Gould

Bogen Of Place and Presence: Nine Contemporary Artists from Finland præsenterer ni finlandssvenske kunstneres værker samt deres personlige baggrund – Malin Ahlsved, Axel Antas, Mi Duncker, Saara Ekström, Lotta Ingman, Marjo Levlin, Nina Roos, Hans Rosenström og Kim Simonsson. Bogen er skrevet af kurator Claire Gould. Den er trykt i 300 eksemplarer og er blevet sendt eller uddelt til nogle af de største museer i Danmark samt rundt omkring i verden. Petri Summanen har stået for bogens grafiske design.   

Bogen er produceret af Finlands kulturinstitut i Danmark, og er et resultat af et samarbejde mellem kurator Claire Gould og Finlands kulturinstitut i Danmark. Bogen blev støttet af Svenska kulturfonden (Märta och Yngve Bäcks stipendiefond), Stiftelsen Pro Artibus og Finlands Undervisnings- og Kulturministerium.