Billedkunst

The Quest for a Border, Otto Karvonen

Copenhagen Art Festival, 2012

The Quest for a Border,  Otto Karvonen 2012.

The Quest for a Border, Otto Karvonen 2012.

The Quest for a Border, Otto Karvonen,
24.8.-2.9.2012 / Copenhagen Art Festival, København 

Copenhagen Art Festival blev arrangeret som et samarbejde mellem de fem københavnske kunsthaller Kunsthal Charlottenborg, Nikolaj Kunsthal, Den Frie Udstillingsbygning, Overgaden. Institut for Samtidskunst og Kunstforeningen GL STRAND. Temaet for Copenhagen Art Festival 2012 var fællesskaber og de sociale bånd, der binder os sammen som mennesker. På de fem kunsthaller samt på gader og pladser i indre by præsenteredes en række udstillinger og kunstprojekter med i alt 111 kunstnere fra over 30 forskellige lande. I alt 12 udstillinger, kurateret af kunsthallerne og festivalsekretariatet, blev gennemført under festivalen og 50 performances, 40 workshops, og 106 filmvisninger, samtaler og andre arrangementer blev anholdt.  

Fra Finland deltog billedkunstneren Otto Karvonen, hvis performance The Quest for a Border blev vist i gågaderne i centrum af København og derefter som videoinstallationen Conversations på en gruppeudstilling i Nikolaj Kunsthal.